NOACH WERD BEHOUDEN

Noach was geen gelovige van de zondag alleen, hij bouwde iedere dag aan zijn behoud!

BIBLESPACE BIJBELVERKLARINGEN BIJBELSTUDIE VLAANDEREN

clip_image002

Vandaag zien wij dat er veel uitstervende kerken leeglopen en omgebouwd voor andere commerciële doeleinden. Het bouwen van een moskee neemt toe, en gesteund door Mijnheer Ratzinger.Als dwang verdwijnt…In de geschiedenis is de levende gemeente van Jezus Christus steeds een klein kuddeke geweest, en nooit een meerderheid geweest.

Dit is de tijd die voorafging aan de wereldwijde vloed, een oordeel van Gods wege, waarbij een Tsunami, of aardbeving vandaag nog maar een klein voorsmaakje is. Het was een tijd waarbij niemand zich nog iets aantrok van God, noch zijn gebod. Bij de zondvloed werden er slechts acht zielen gered en behouden! Enorm vele slachtoffers, geen journalist meer om een sensationeel artikel te schrijven, of Tv beelden te tonen. De grootste ramp die de wereld kende staat in de Bijbel te lezen, ook de laatste, verloren gaan voor de eeuwigheid!

1 Petrus 3:18 – 4:1-6

18 Want ook Christus is eenmaal…

View original post 1.200 woorden meer