SLUWE LISTEN VAN SATAN

BIBLESPACE BELGIUM BIJBELSTUDIE EVANGELISCH VLAANDEREN

image

In het leven hebben nog vele mensen goede bedoelingen, ze zoeken een overtuiging waarvan ze denken dat ze op het goede spoor zijn, en ze voelen zich schijnbaar goed in hun vel! Voor velen komt het er niet op aan wat men gelooft, of niet gelooft. Dit op zichzelf is al een sluwe valstrik, waarbij de sterveling niet veel verder denkt. De satan boekt daarbij de beste resultaten, en kent op die wijze de minste weerstand, als Jezus maar uit die denkpiste blijft! Hij maakt omstandigheden, waarbij de christenen en anderen weinig Bijbelkennis zouden hebben! Eva kwam in verwarring!

Waarom zijn sluwe gedachtestrijd tegen Israël en de Bijbelgetrouwe Christenen? Wel hij weet dat wanneer een mens met liefde in de Bijbel en in het verlossingswerk van Jezus gaat geloven, dat dan die ziel enkel door dat geloof zal worden behouden.

De apostel Paulus doet er geen doekjes om, er zijn…

View original post 1.193 woorden meer

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in BOODSCHAPPEN-ALLERLEI ITEMS-PREEK. Bookmark de permalink .