DE DUIVEL EN BEZORGDHEID

Zorgen?

BIBLESPACE BELGIUM BIJBELSTUDIE EVANGELISCH VLAANDEREN

clip_image001

LEEUW (2)

7 Werpt al uw bekommernis op Hem, want Hij zorgt voor u.

Wordt nuchter en waakzaam. Uw tegenpartij, de duivel, gaat rond als een brullende leeuw, zoekende wie hij zal verslinden. 1 Petrus 5:8

In 2010 hoorden we al over een afschuwelijke moordpartij te Loksbergen. Het brengt grote verslagenheid, onbegrip en verdriet bij het volk. Mensen begrijpen het niet meer, en vragen zich af : Waarom? Hoe is dat mogelijk? Waarom laat God het toe, de vraag die gesteld wordt door iedereen die God nog niet tot hun Vader hebben. (Joh.1:12) Deze morgen hebben wij het over die onzichtbare brullende en verslindende leeuw!

Marcus 7:24-30 Israël stelde geen vertrouwen in Jezus,

als hun Messias, een heidense moeder deed dat wel!

Na een harde confrontatie met de Farizeeën, ging Jezus naar het gebied van Tyrus, Decapolis, welke sterk onder heidense invloed was. De Farizeeërs waarvan de discipelen nog niet hadden begrepen…

View original post 1.226 woorden meer

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in BOODSCHAPPEN-ALLERLEI ITEMS-PREEK. Bookmark de permalink .

Een reactie op DE DUIVEL EN BEZORGDHEID

  1. Alwine Kroese-Uthmann zegt:

    Geen aandacht geven, de duivel komt en heeft aan mijn Niets, wie Zei dat ?

    Verstuurd vanaf mijn iPad Alwine Uthmann

    Like

Reacties zijn gesloten.