POETIN OP OORLOGSPAD?

OORLOG GOG EN MAGOG

DICHTERBIJ

clip_image002

Ezechiël 38:3 en zeg: zo zegt de Here HERE: zie, ik zàl u, Gog, grootvorst van

Mesek en Tubal!4 Ik zal u komen halen, haken slaan in uw kaken en u doen

uittrekken met uw gehele leger: paarden en ruiters, allen

volledig uitgerust, een grote schare, met grote en kleine

schilden, allen vertrouwd met het zwaard;5 ook Perzen, Ethiopiërs en Puteeërs, allen met schild en helm;6 Gomer en al zijn krijgsbenden; Bet-Togarma ver in het noorden met al zijn krijgsbenden – vele volken met u.

God is aan het werk. Zijn woorden zullen ten uitvoer worden gebracht, ondanks het zoeken naar vrede in het M.O.

Als God iets zegt, dan doet Hij dat ook, en telkens als waarschuwing. De mens wil nog steeds niet luisteren naar de enige God, de God van Israël. Een leugenachtig staakt het vuren, brengt de wereldvrede opnieuw in groot gevaar. Bron : Door Adam Eliyahu Berkowitz

Het plan van de Russische president Vladmir Poetin om Iraanse legerofficieren op te richten als waarnemers aan de grens tussen Israël en Syrië is zelfs nog stoutmoediger dan eerst werd gemeld. Indien geïmplementeerd, zal het plan van Poetin de Golan vestigen als onderdeel van Syrië, onder toezicht van de Iraniërs, en het zal een no-fly zone worden voor de Israëlische Luchtmacht (IAF), beschermd door geavanceerde Russische luchtafweersystemen.

Vorige week, Debka Files , een Israëlische militaire inlichtingendienst website, meldde dat president Poetin voorgesteld aan president Donald Trump dat een oplossing voor de Syrische crisis zou zijn om “de-escalatie zones” bemand door Russische, Turkse en Iraanse militairen vast te stellen. Deze zouden soortgelijke zones vervangen die momenteel bemand worden door Amerikaanse militairen. 

Israël reageerde onmiddellijk door zowel de Russische als de Amerikaanse regering te informeren dat “de Israëlische regering in geen geval een Iraanse militaire aanwezigheid langs haar grens zal toelaten”.

Het werd deze week duidelijk dat het Russische plan nog erger is dan eerder werd gedacht. Het plan zou feitelijk Iraans militair personeel binnen de grenzen van Israël plaatsen, waarbij delen van de Golan naar Syrië zouden worden overgedragen. Debka Files heeft de details gerapporteerd:

“Een kaart uitgegeven door het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken zaterdag van de vier” veilige zones “in Syrië omvat niet alleen Zuid-Syrië, maar Quneitra en de Israëlische Golan . Het staakt-het-vuren in die zones moet worden gecontroleerd door Russische, Iraanse en Turkse legerofficieren. Het zullen ook vliegverboden zijn, wat betekent dat de Israëlische luchtmacht de Golan-enclave mag laten vliegen, mocht het Russische plan ooit van start gaan. “

De precieze grenzen van deze zones worden een maand na het opzetten van hun observatieposten bepaald door de observatiegroepen.

President Poetin heeft het plan dinsdag met president Trump besproken, hoewel het onduidelijk is of Trump zijn toestemming heeft gegeven.

Het plan heeft een verborgen aspect dat nog verontrustender is. Generaal Qassem Suleiman, commandant van de Iraanse troepen in Syrië en Irak, heeft onlangs de militaire structuur van de troepen in Syrië gereorganiseerd. Onder de nieuwe regeling zijn de 8.000 Hezbollah- troepen die momenteel vechten voor de Syrische president Bashar al Assad nu onder Iraans bevel. Als het plan van Poetin van kracht wordt, kunnen Hezbollah-troepen eenvoudig een Iraans uniform aantrekken en optreden als wapenstilstandsmonitors in de “veilige zones”.

Biblespace, 26 aug 2018

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in ACTUEEL PROFETIE, GOG EN MAGOG OORLOG en getagged met . Maak dit favoriet permalink.