KWAAD BLIJFT NIET ONGESTRAFT psalm 94

ONGERECHTIGHEID BLIJFT NIET ONGESTRAFT.pdf

3 gedachten over “KWAAD BLIJFT NIET ONGESTRAFT psalm 94”

 1. Ik heb uw studie gelezen over Psalm 94. En nu vraag ik mij af; hoe denkt u over christelijke politiek? Wij hebben in Nederland 2 kleine christelijke partijen en ik vraag mij af, mogen wij als christenen in de politiek actief zijn?

  Like

  1. Wij als christenen hebben nog steeds onze vrijheid, doch als ik terugkijk naar de tijd van Jezus op aarde, zie ik nergens
   een aanleiding om via politiek het evangelie te bevorderen. Men dacht dat OOK jEZUS de Romeinse bezetter zou verwijderen, dat was niet Zijn plan. Met politiek in een democratisch bestel dient met een ongelijk span aan te gaan, helaas is dit niet aan mij besteed.

   Like

Reacties zijn gesloten.