KWAAD BLIJFT NIET ONGESTRAFT psalm 94

ONGERECHTIGHEID BLIJFT NIET ONGESTRAFT.pdf

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in BIJBELSTUDIE PSALMEN (in opbouw). Bookmark de permalink .

3 reacties op KWAAD BLIJFT NIET ONGESTRAFT psalm 94

 1. Vera Mortelez zegt:

  Je zou het niet zeggen..

  Like

 2. Aad Bakker zegt:

  Ik heb uw studie gelezen over Psalm 94. En nu vraag ik mij af; hoe denkt u over christelijke politiek? Wij hebben in Nederland 2 kleine christelijke partijen en ik vraag mij af, mogen wij als christenen in de politiek actief zijn?

  Like

  • BIBLESPACE zegt:

   Wij als christenen hebben nog steeds onze vrijheid, doch als ik terugkijk naar de tijd van Jezus op aarde, zie ik nergens
   een aanleiding om via politiek het evangelie te bevorderen. Men dacht dat OOK jEZUS de Romeinse bezetter zou verwijderen, dat was niet Zijn plan. Met politiek in een democratisch bestel dient met een ongelijk span aan te gaan, helaas is dit niet aan mij besteed.

   Like

Reacties zijn gesloten.