VERTEL HET AAN DE MIEREN

MIEREN

BIBLESPACE BELGIUM BIJBELSTUDIE EVANGELISCH VLAANDEREN

MIEREN

Op een bepaalde dag werden er bouwwerkzaamheden begonnen in de duinen, een
Prachtig natuurgebied. De mieren waren naarstig werkzaam, zoals ze gekend zijn.
Tot hun grote verbazing zagen ze vrachtwagens, bulldozers en kranen komen naar hun wereldje, doch ze trokken het hun niet aan, en leefden en werkten gewoon verder. De bulldozers naderden en….

Iemand stond toe te kijken, in zijn hart kwam het op om die diertjes te redden voor hun ondergang. De  oude man kon weinig aanvangen, en wist dat het zou gebeuren.
De vraag die ik u wil stellen beste lezer, is de volgende: Hoe zou je in ’s hemelsnaam toch die mieren kunnen redden?

De Man die stond te kijken dacht, als Ik nu maar eens mier zou worden, dan kon ik hen vertellen dat ze maar best ergens anders zouden gaan,  verhuizen vluchten…
Ja dringend evacueren!
De Man werd toch mier, en ging naar de…

View original post 133 woorden meer

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in BOODSCHAPPEN-ALLERLEI ITEMS-PREEK. Bookmark de permalink .