BIJZONDER GETUIGENIS

Zij was joods, toen wij in de beginne het traditionele kerst vierden in de gemeente, begreep ik niet dat zij dat zag als afgoderij.
Toen ik haar in het Hotel zag voor het “kerstfeestje” begon was zij bezig met haar kandelaar en vierde “Chanoeka” Het feest waar ook Jezus kwam, te lezen in Joh.10:22. In 1993 wist ik ook niet wat dit was, nu wel!

BIBLESPACE BELGIUM BIJBELSTUDIE EVANGELISCH VLAANDEREN

GETUIGENIS VAN MICHELLE LAING

animatedshalom

Vele jaren terug kwam ik eens in Nieuwpoort in België terecht als kind. Mijn moeder was in het geheim bezig met hekserij, en wellicht is zij daar nog mee bezig is, denk ik. Ze wilde altijd al een oppas voor mij, en als de buren die christenen waren mij mee namen naar de kerk was ze gerust. Ik denk dat ze mij evengoed kon verkopen als slaafje. Maar na vele jaren kwam ik terug in Nieuwpoort, bij een van mijn moeders vriendjes, welke hotelier was. Hij handelde met mij als een vader. In het hotel betrapte ik mijn man met mijn moeder in bed!

Zelf was ik ook begonnen met het praktiseren van hekserij, en het leek goed in mijn ogen, witte magie.

Ik herinner mij de zeer angstaanjagende overnachtingen, en het vele mysterieuze gebeuren en duistere aanvallen in die dagen. Ik zocht tevergeefs hulp. Tenslotte…

View original post 190 woorden meer

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in GETUIGENIS. Bookmark de permalink .