Trump laat Syrië in de steek en levert Koerden en Israël uit aan Assad, Rusland, Hezbollah en Iran — Een Ander Israëlisch Geluid

gog-en-magog-

Poetin 2018

https://biblespace.files.wordpress.com/2018/12/gog-en-magog-20181.pdf

DE ROL VAN AMERICA IN DE OORLOG VAN GOG EN MAGOG IS NIET VERMELD,

IS DIT DE REDEN VAN DE BESLISSING VAN PRESIDENT TRUMP?

De tweet van president Donald Trump op de vroege avond van woensdag schokte de wereld: “We hebben ISIS verslagen in Syrië, mijn enige reden om daar te zijn tijdens het presidentschap van Trump.“ Hoezo “ISIS overwonnen”? Het Syrian Observatory for Human Rights berichtte op woensdag 19 december dat militanten van Islamitische Staat (ISIS/Daesh) ongeveer 700 gevangen […]

via Trump laat Syrië in de steek en levert Koerden en Israël uit aan Assad, Rusland, Hezbollah en Iran — Een Ander Israëlisch Geluid

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Quote | Dit bericht werd geplaatst in ACTUEEL PROFETIE, GOG EN MAGOG OORLOG. Bookmark de permalink .