BIBLESPACE BIJBELVERKLARINGEN RG

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HADRIANUSTEMPEL TE EFEZE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 


 

 
 

 

 

VERKLARING TITUS

BIJBELSE HOUDING TEGENOVER VROUWEN

DE PROFEET MALEACHIE.pdf 2019

5 gedachten over “BIBLESPACE BIJBELVERKLARINGEN RG”

  1. Inderdaad is het traditioneel de zondag, doch de eerste christenen bleven samenkomen op de zaterdag. De eerste christenen waren ook joods. Doch keizer Constantijn, de stichter van de katholieke kerk, gebood voortaan op de zondag de eredienst te houden.
    DE Romeinse soldaten waren gewoon op zondag Mars te aanbidden door een optocht, vandaar ontstond Marcheren of “Mars eren”, en Constantijn was zonaanbidder, en bleef dit in zijn hart. Een schijnbekering dus. Ook de Eucharistie was al bij de Romeinen, en
    de zondagmorgen dienden de Romeinse officieren, een koekje te offeren aan hun god als dank, enz…

    1. Heel goed op de hoogte;betreft geschiedenis!!! Triest dat de massa dit totaal niet is. De voorgangers zijn totaal verblind, versuft en dus verdoofd door de eeuwenlange hypnose vanuit de katholieke kerk.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BIJBELSTUDIE

Translate »
%d bloggers liken dit: