Turkije: Erdogan vindt het onaanvaardbaar dat Israël kernwapens heeft en Turkije niet — Een Ander Israëlisch Geluid

Omdat het meest controversiële lid van de NAVO bezig is met het inzetten van de Russische S-400 anti-luchtafweersystemen, stelde Erdogan woensdag dat Turkije nucleaire wapens zou moeten verwerven en zei dat het onaanvaardbaar was om Ankara te verbieden deze te verkrijgen. Hij vertelde aan een bijeenkomst van partijleden van de AKP in de oostelijke stad […]

via Turkije: Erdogan vindt het onaanvaardbaar dat Israël kernwapens heeft en Turkije niet — Een Ander Israëlisch Geluid

Eén gedachte over “Turkije: Erdogan vindt het onaanvaardbaar dat Israël kernwapens heeft en Turkije niet — Een Ander Israëlisch Geluid”

  1. Rusland heeft kernwapens, dit betekent macht tegenover Turkije (Togarma) Wij zien dat Rusland wellicht tegen zijn zin het leiderschap op deze regio zal nemen, Gog betekent leider, dat was al zo ten tijde van de stadskoninkrijkjes welke fusioneerden en een Gog aanstelden.

    Like

Reacties zijn gesloten.