BESCHERMENGELEN

CORNA EN ……………

BIJBEL - BIBLESPACE - RONNY GAYTANT - BIJBELVERKLARING -BIJBELSTUDIE

clip_image002Als wij spreken over engelen, dan hebben vele mensen nog het gedacht van een mensenpersoon met vleugels, en veel worden ze zo afgeschilderd. In de bijbel komen we ze wel regelmatig tegen.Enkele dagen terug las ik op internet de boodschap dat er engelen waren verschenen in een samenkomst in Indonesië. Er waren er zeven, en men had daarvan foto’s kunnen nemen. Deze foto heb ik gezien.Doch het doet mij nadenken, want wij weten te moeten opletten, om niet plots een ander evangelie te horen! Foto’s op internet zijn niet te vertrouwen!

Galaten 1:8 Maar ook al zouden wij, of een engel uit de hemel, u een evangelie verkondigen, afwijkend van hetgeen wij u verkondigd hebben, die zij vervloekt!

Het is dus heel bijbels als ik steeds alles wil toetsen aan de bijbel. Wij leven nu in een tijd waarbij vele Bijbelgelovigen eerder hun gevoel of fantasie volgen, in plaats van…

View original post 1.018 woorden meer