GETUIGENIS GAYTANT RONNY en marlene delanghe 1979

BIJBEL - BIBLESPACE - RONNY GAYTANT - BIJBELVERKLARING -BIJBELSTUDIE

PERSOONLIJK GETUIGENIS GEZIN GAYTANT RONNY DELANGHE MARLENE oprichters

BIBLESPACE BIJBELVERKLARINGEN

Ronny geboren in Veurne, een klein stadje in de Westhoek van België. Marlene geboren in Bulskamp deelgemeente van Veurne. Daar is Ronny opgegroeid en heb er al mijn kinderjaren beleefd. Was destijds leerling van het Bisschoppelijk college, waar men mij een traditionele katholieke opvoeding gaf. Daarna naar het Koninklijk Atheneum. De eerste school gebeurde onder aandringen van mijn moeder, familie van de gekende Karel Cogge, oorlogsheld tijdens de W.O.I. Mijn vader, niet religieus ingesteld. Hij was de eerste beroepsbrandweerman en ambulancier van de Stad Veurne. In 1966 huwde ik met Marlene, waarvan haar naam familienaam etymologisch afkomstig van het Franse ” De L’angelo”. Gaytant (Gaetani) vlg stamboom afkomstig uit Gaeta, bij Napels. Waaruit Bonifatius VIII als paus te voorschijn kwam, uit de adelijke familie Gaetani. Wij verhuisden van Veurne naar Oostduinkerke. Ik was 40 jaar werkzaam als cliëntenadviseur bij de…

View original post 709 woorden meer