GOD EN WIJSHEID

BIJBEL - BIBLESPACE - RONNY GAYTANT - BIJBELVERKLARING -BIJBELSTUDIE

SPREUKEN 8

Laten wij even luisteren naar Spreuken (8) die God liet opschrijven, en je zult echt zegen ontvangen! Koning Salomo was de man die eens onderzoek deed naar de ware levenswijsheid. Hij was duidelijk geïnspireert door de Geest van God en schreef het voor ons op!

29 En God gaf Salomo wijsheid en zeer veel verstand en een begrip, zo wijd als het zand aan de oever der zee, 30 Zodat de wijsheid van Salomo groter was dan die van allen uit het Oosten, en dan al de wijsheid van Egypte.31 Ja, hij was wijzer dan alle mensen, 1 Kon.4

Salomo werd de wijste man ter wereld.Maar in veel wijsheid ligt ook soms veel verdriet, en hoe meer ware Bijbelse kennis, hoe meer het stemt tot nadenken. (Pred.1:18) Een christen die de Bijbel onder leiding van Gods Geest biddend bestudeert, en dan even naar onze huidige politieke en religieuze wereld kijkt…

View original post 1.289 woorden meer