DE RECHTERSTOEL VAN CHRISTUS IS EEN GENADETROON!

BIJBEL - BIBLESPACE - RONNY GAYTANT - BIJBELVERKLARING -BIJBELSTUDIE

clip_image001

clip_image002

Wanneer wij horen over rechters en rechtbanken, dan wensen wij daar zo min mogelijk mee te maken te krijgen. Dagelijks horen wij over oordeel en veroordeling voor moord, drugs of diefstal van mensen in de nieuwsberichten. Gevangenissen worden te klein, wat ook de maatschappij in de eindtijd typeert.

Wanneer een mens in zijn ganse leven nooit voor de rechter diende te komen, toch zal hij de rechtbank van God niet ontlopen. Ieder mens is zondaar en is dus schuldig tegenover God, tenzij…hij weet en gelooft wat Jezus voor hem of haar deed, dan is er de genadetroon van Christus.

Het laatste oordeel staat te wachten voor de ongelovigen en de misleide religieuze mensen. De rechterstoel van Christus staat klaar voor al de wedergeboren Bijbelse christenen uit alle tijden.

Vandaag gaan we even luisteren wat God zegt over de rechterstoel van Christus, en wat daar zal gebeuren.

2Co 5:10 Want…

View original post 1.549 woorden meer