Eén gedachte over “DE DUIVEL EN JEZUS”

  1. Standvastig in geloof blijven staan met Jezus aan mijn zijde!!! Hoe kan men toegeven… Hoe kom het dat mensen zo blind en doof blijven… Zoveel vragen… Zoveel verdriet voor deze wereld… Een tijd geleden (op een donderdag) heb je mij zoooo enorm bemoedigd met jou lering over tranen!!! Dit was geleidt door God!!! Kwam thuis van het werk zette Jezus School Image op begon aan het eten las tussen door de mails en dan was er “tranen” (4soorten tranen) terwijl ik las over de vrouw die met haar tranen de voeten van Jezus waste zong gelijktijdig een meisje deze woorden in haar aanbiddingslied!!! Waaaauw!!! Tranen stroomden!!! Verdriet dankbaarheid die aanraking van Gods liefde!!! Hoe kunnen Jezus verloochenen!!! Zo dankbaar met jou mails!!! Gebruik ze vaak om mensen te bekeren ogen te openen… Helaas… Maar we blijven volharden he😉 Dank je wel!!!

    Op zo 28 nov. 2021 09:36 schreef BIBLESPACE – BIJBELVERKLARING

    Like

Reacties zijn gesloten.