REUZEN GEVONDEN!

clip_image001

Genesis 6:4 De reuzen waren in die dagen op de aarde, en ook daarna, toen de zonen Gods tot de dochters der mensen kwamen, en zij hun kinderen baarden; dit zijn de geweldigen uit de voortijd, mannen van naam.

clip_image003Numeri 13:33 Ook zagen wij daar de reuzen, Enakieten, die tot de reuzen behoren, en wij waren als sprinkhanen in onze eigen ogen en ook in hun ogen.

clip_image005

Wie dacht dat de reuzen er alleen maar waren om in een of andere stoet te dansen om de mensen te vermaken, die kent zijn wereld niet. De reuzen zijn er werkelijk geweest en wie er nog meer wil van weten bezoekt op internet: biblebelievers.org op. Nogmaals goed om er op te wijzen dat er slechts één boek bestaat zonder leugens: de Bijbel.

 

 

 

2 gedachten over “REUZEN GEVONDEN!”

  1. Dat zijn inderdaad geen kleintjes! Ik zou graag meer foto’s zien en willen weten waar vandaan die foto’s komen. Is het mogelijk dat u mij een of meer links aanreikt? Op biblebelievers.org kan ik er niets over vinden. In Christus verbonden, Dick Visser

  2. DICK ,eens kijken onder geant’s franse benaming op internet voor medere filmkes over reuzen

Reacties zijn gesloten.